Indretning kan gøre dig lykkelig

Vidste du?

Indretning kan gøre dig lykkelig. De små detaljer i din indretning er noget du bør overveje, da selv små ting som friske blomster, fotos og farver kan give dig en følelse af glæde. De fleste af os har en idé om hvad der gør os i godt humør, når vi træder ind ad døren derhjemme. En stor del af os, sætter uden tvivl pris på at komme hjem til et ryddelig og rent hjem. Der er dog helt specifikke elementer, som kan gøre dig ekstra glad, og ja måske ligefrem lykkelig. Elementerne her kræver ikke den store indsats, og vi er ret sikre på at resultatet, vil gøre en forskel på hele stemingen i dit hjem.

 

indrening-kan-goere-dig-lykkelig-dynespecialisten-dk-2

Indretning kan gøre dig lykkelig

Friske blomster

Friske blomster i smukke farver, både dufter skønt og er yderst dekorative. En afskåret buket i en smuk vase, vidner også om forkælelse / selv forkælelse, og netop følelsen af forkælelse er intet mindre end en skøn følelse. Dertil bringer du en del af naturen ind i hjemmet, og det er velkendt at naturens omgivelser øger livskvaliteten. Så der er ingen undskyldning for ikke at købe en buket med hjem, når du er ude af handle. Det er en nem vej til følelse af glæde, og vi garanterer at det er vanedannende.

Farve på dine vægge

Gul og grøn, er farver som med garanti vil løfte dit humør. Det er dog farver som er kraftige, og derfor anbefales det at du holder dig til en enkelt væg. Du kan også vælge at implementere farverne i malerier til stuen, eller benytte én af farverne som et gennemgående farvetema i hele din indretning.

 

indrertning-kan-goere-dig-lykkelig

Familiefotos

Du kan i det daglige omgive dig, af de mennesker du holder af, med fotos af dine kære. Et fotografi kan være meget dekorativ i den rigtige ramme, og der ingen grænser for hvor, og hvordan du kan vælge at bruge fotografier. At omgive dig med gode minder via fotografier, vil resultere i positive følelser, og det kan ligefrem virke beroligende.

Duftlys

Dufte er ikke uden betydning for vores sindstemning, og kombineret med levende lys har det en større effekt. Flammen virker beroligende på os, og vores sanser bliver stimuleret yderligere af duften. Studier viser at duften af vanilje påvirker os mere, og løfter vores humør.

 

Se også vores indlæg om indretning af soveværelset

 

Skriv et svar