Indretning af soveværelset

Indretning af soveværelset

Indretning af soveværelset

Indretning af soveværelset – Soveværelset er et af de, hvis ikke dét vigtigste rum i hjemmet. Hvorfor det bør indrettes derefter, da det er her vi finder fornyet energi og genoplader til en ny dag. Her vil vi komme med inspiration til, hvordan du kan indrette dit soveværelse ud fra forskellige stilarter. Hvad enten du er til den romantiske, eksklusive eller den minimalisktisk stil. Vi har forskellige kriterier til seng, puder osv. da der er nogle som sover bedst med mange puder,  i en blød seng. Og andre sover bedre med få puder i en hård seng. Det er vigtigt at din indretning, afspejler dine behov. For at få det bedst muligt resultat, af din indretning af soveværelset. Du bør inkluderer indtil flere grønne planter i indretning af dit soveværelse. Da de er med til at forbedre indeklimaet, og netop i soveværelset er indeklimaet vigtigt.

 

romantisk-sovevaerlse-dynespecialisten-dk2

Romantisk indretning

Den romantiske stil er præget af en stor lækker seng, og masser af store bløde, fyldige puder. Der bør desuden være indtil flere kærligheds symboler i soveværelset, og det kan være alt fra personlige genstande med kærlige minder. Til billeder med kærligheds citater / tekster. Der bør desuden være masser af levende lys placeret rundt om i rummet, i form at bloklys o.l. Man kan dog som alternativ vælge Led bloklys, hvis man er bange for levende lys i soveværelset. Du bør have alle ting i sæt af 2, f.eks. natborde, stearinlys, ens sengetøj osv. da det indbyder til tosomheden. Sidst men ikke mindst, så bør materialerne i sengen være lækre bløde materialer, da det øger fornemmelsen af velvære. Belysningen i soveværelset bør du holde i bløde dæmpede toner. Og i dagtimerne bør der komme, så meget dagslys ind så muligt.

 

eksklusiv-indretning-sovevaerlse-dynespecialisten-dk2

Eksklusiv indretning

Den eksklusive stil minder meget om indretningen på f.eks. et lækkert hotelværelse. Netop denne indretnings stil indbyder øjeblikkeligt til afslapning og velvære. primært på grund af de hyggelige varme omgivelser. Farver behøver ikke blive holdt i brune nuancer som på billedet, det er helt op til dig hvad du foretrækker. Essensen i denne indretning er en stor seng, og gerne med en fyldig senge gavl. Derudover er det også størrelse på pyntepuder, møbler, bordlamper, brugskunst osv. der er den primære faktor.  Tekstiler i høj kvalitet er også et must, når du indretter efter den eksklusive stil. Det er lige fra sengelinede til gardinerne i soveværelset, for store fyldige gardiner skal der til. Hvis du tænker jo større jo bedre, så er du godt på vej!

 

inspiration-indretning-sovevaerlse-dynespecialisten-dk

Minimalisktisk indretning

Som navnet antyder, så er essensen “så lidt så muligt”, og det behøver nødvendigtvis ikke være en specifik farve. Du kan også have en f.eks. en lys grå farver på væggene, det handler blot om at vælge en lys neutral farve. Som du kan se på billedet, kan man dog piftet op med en skarp kontrast uden at det bliver roddet. Udtrykket vil stadig fremstå minimalisktisk, bemærk dog at det afhænger af selve rummet. Du bør holde seng, tekstiler og pyntegenstande i samme neutrale toner som væggene, da det ellers hurtigt vil komme til at se roddet ud. Har du prangende farver / mønster, så falder hele indretnings stilen til jorden. Nøgleordet er “less is more”, men når det er sagt, så kan du dog roligt have tekstiler høj kvalitet. For der er absolut intet der taler imod, at du tilføjer luksus til din indretning. Det anbefales altid, at du benytter kvalitets tekstiler til din seng. Og minimum sengetøj i 100 % bomuld eller bomuldssatin, da vores hud absolut elsker følelsen af bløde materialer.