Hvorfor skal man have en sommerdyne?

hvorfor skal man have en sommerdyne?

Derfor bør du have 2 dyner

Hvorfor skal man have en sommerdyne? Kort sagt så skal du skrifte dyne efter sæsonen, ligesåvel som du skrifter overtøj efter sæson. Til sammenligning, så er det jo de færreste af os, som render rund i en vinterjakke om sommeren. Hvis vi har det for varmt når vi sover, så vil kroppen forsøge at regulere temperaturen, hvilket kræver utroligt megen energi. Det er igen hemmelighed at søvn er essentiel, og jo bedre søvn jo større psykisk og fysisk velvære. En god og dyb nattesøvn kan desuden have en positiv effekt på vores vægt, og ikke mindst humør.

Vi bruger en 3. del at livet i sengen, så hvorfor ikke gøre det så komfortabelt så muligt ✓

Hvorfor skal man have en sommerdyne?

Hvorfor skal man have en sommerdyne?

Din søvn bør prioriteres højt, da den har stor betydning for din hverdag. Med en sommerdyne får du en langt bedre søvn i årets varme nætter, og kroppen slipper af med varmen på en naturlig måde. Du kan sagtens vælge en sommerdyne af dun, du skal blot vælge en let og luftigt dundyne med en vægt på 240 – 280 gr. Med en sommerdyne af dun, får du en dyne som temperere kroppen perfekt, og du kommer nemt af med varmen. Du bør desuden også sikre dig at vår / betrækket er lavet af naturlige materialer, da det lader huden ånde helt naturligt.

Forskel på vinterdyner og sommerdyner

En vinterdyne skal kunne isolerer og holde dig varm, når det er koldt udenfor, og temperaturen i soveværelset er lavere. Og en sommerdyne skal tillade dig at komme af med kropsvarmen, når temperaturen stiger. Der er nogle som har det meget varmt, mens de sover uanset årstid og temperatur i soveværelset. For dem kan en sommerdyne eller en sval dyne, også være at foretrække selv om vinteren. Men for langt de fleste af os afhænger vores behov / krav til dynen, helt og aldeles af årstiden og temperaturen udenfor og i soveværelset. Og det er netop derfor at du skal vælge en sommerdyne, som supplement til din helårs- eller vinterdyne.

God sommer til dig, og god fornøjelse med din nye sommerdyne ☀ 🙂

 

Skriv et svar