Hvem er vi

Om os

Hvem er vi? Denne blog tilhører Dynespecialisten.dk, som er en webshop, der tilbyder dyner og hovedpuder i høj kvalitet fra Ringsted Dun. Vi har et stort udvalg af dyner til alle årstider, dine personlige præferencer, og i enhver prisklasse. Vi sætter store krav til vores leverandører, da etiske hensyn er meget vigtige for os.

Vi har dyner som er temperer forskelligt fra side til side, og vi har både enkelt dyner og dobbelt dyner. Vi har også baby- og junior dyner, som har stor fokus på temperering af barnet mens det sover, da det er af stor betydning for den endelig søvn. På vores webshop, kan du prøve vores dyne vælger, og se hvilken type dyne, som passer bedst til netop dig.

Etik

Alle dyner er dansk produceret og med fokus på dyre velfærd, blandt andet er vores leverandør, Ringsted Dun er medlem af EDFA European Down & Feather Association, som er garanti for dyre velfærd.

Hvem er vi, og hvad kan du forvente af vores blog

Her vil vi løbende komme med indlæg om hvad der rører sig indenfor boligindretning. Specielt indretning af soveværelset, og hvilken betydning det har for dit generelle velvære. Vi vil løbende komme med gode råd, vedrørende alle de forskellige tekstiler der findes til boligen, og guide dig i hvilke du bør vælge og hvorfor.

Søvn

Derudover vil vi sætte fokus på hvad du kan gøre for at forbedre din og dit barns / børns søvn. Da det efterhånden er et meget omdebatteret emne, og vi ved det har stor betydning for vores generelle sundhed og velvære. Vi er af den opfattelse af søvnen er vital, og betingelserne derfor skal være så gode, som muligt. Der vil ikke kun være fokus på materialer, men også de fysiske omgivelser, herunder bland andet indretningens betydning.