Indret udenfor

indret udenfor

Indret udenfor

Indret udenfor – Du kan let indrette ude rummet, ved at tage dine pyntepuder og pyntegenstande med udenfor på terrassen eller din altan. Derved skaber du en hyggelig atmosfære på de sene sommeraftner i ferien. Du kan bruge nogle af de pynteting du har indenfor og tage med ud, hvis de vel og mærke kan holde til det. Du kan desuden pifte indretningen yderligere op med belysning udendørs. Det behøver ikke at være en besværlig og bekostelig affære, at opsætte udendørs belysning dette kan faktisk gøres med ganske få midler. Du kan evt. hænge en lyskæde oppe under parasollen på stængerne. Eller du kan hænge dem, på de grønne planter eller træer omkring terrassen eller altanen.

 

belysning-ude-dynespecialisten-2

Levende lys

Når man har levende lys udenfor, så oplever man ofte de blæser ud til stor irritation. Det kan man dog komme udenom med LED bloklys, som tilmed og med kan købes med timer. Dermed er de tændt med samme interval hver dag. En anden lyskilde kan være lyshuse fra Kähler, som fås i mange afskygninger og størrelser. Den største fordel ved disse er, at fyrfads lyset eller te lyset står i læ. Så udover at de er meget dekorative, så bliver de også funktionelle, og de let vaskes under vandhanen når du skal have dem ind i stuen igen. Disse flotte lyshuse fra Kähler er desuden noget flottere at se på, end de traditionelle lanterne til haven.

 

pyntepuder-udenfor-dynespecialisten

Dekorer med pyntepuder

Hvad enten du har en loungesofa, en bænk eller blot havebord med tilhørende stole. Så er det yderst dekorativt at placerer farvestrålende pyntepuder rundt om på de forskellige møbler. Du behøver ikke holde dig til en enkelt farve, når du vælger puder til din have. Som du kan se på billedet ovenfor, så kan du få et fantastisk resultat ved at mixe flere farver. Friske farver er absolut en must om sommeren. da de lyser op og spiller om kap med dine blomster i haven.

 

blomster-udenfor-dynespecialisten

Blomster og potter

Blomster pryder enhver indretning, og hvor er det mere oplagt at have blomster end i haven. Så foruden dine blomsterbed, kan vi varmt anbefale masser af blomster i potter. Ja og for den sags skyld,  også afklippet blomster på bordene udenfor. Du kan have potter i forskellige størrelser og for den sags skyld i forskellige designs. Det vil kun tilføje ekstra charme til din terrasse eller din altan. Du kan placere dem som små design plateau på bordet. Ja faktisk alle steder hvor der er plads til at afsætte potter, og gerne med blomster i forskellige farver.