Nye håndklæder?

Hvilken kvalitet skal du vælge?

Nye håndklæder? Det kan mildest talt være en jungle, at finde rundt i kvaliteterne. Når det kommer til håndklæder, da der findes et kæmpe udvalg af forskellige kvaliteter. Men en ting ligger fast, og det er at jo bedre kvalitet du vælger, jo bedre sugeevne. Du er desuden garanteret, at håndklædet ikke fnuller ved brug.

 

haandklaeder-dynespecialisten-dk-2

Nye håndklæder og sugeevne

Det har stor betydning, hvilken sugeevne dit nye håndklæde har. Da det jo næsten siger sig selv, at jo højere sugeevne, jo bedre suger håndklædet. Oftest har billige håndklæder en rige sugeevne, og fnuller når du bruger det. Du vil desuden ofte opleve at håndklædet bliver gennemblødt, inden du overhovedet er færdig med at tørre dig efter badet. Endnu værre er om sommeren, når du ligger ved stranden eller poolen. Og håndklædet er driv vådt, så snart du ligger dig på det.

 

haandklaeder-dynespecialisten-dk

Lidt ekstra luksus

Udover en meget bedre sugeevne, så får man også lidt ekstra luksus i hverdagen med et kvalitets håndklæde. For hvem kender ikke den vidunderlige følelse af, at svøbe sig med et kraftigt og lækker badehåndklæde efter et langt bad. Det er en luksus vi alle bør unde os selv, hvis du spørger os. Derudover kan du imponerer dine gæster, ved at have sådan et lækkert gæstehåndklæde hængende på toilet eller badeværelset. Det udviser desuden også stil, og ja ligefrem overskud, at der også er tænkt på denne lille detalje / luksus til dine gæster.

 

indretning-badevaerlse-dynespecialisten-dk2

Indret med håndklæder

Lækre og flotte håndklæder bliver hurtig en del af indretningen på dit badeværelse. Derfor vil det være synd og skam, at gå ned på kvaliteten. Der er ikke noget mere smukt et end badeværelset, hvor der er kræset om de mindste detaljer. Og ikke mindst, hvis der er et gennemgående farvetema. Dit badeværelse vil syne af, hvor kvalitetsbevidst du er. Og at du har gennemtænkt indretningen, selv på dit badeværelse.

Her finder du vores udvalg af håndklæder i høj kvalitet.

Se også vores indlæg om indretning af badeværelset.

 

 

Skriv et svar