Lille badeværelse?

lille badeværelse

Tip til indretning

Lille badeværelse? – Har du en ældre lejlighed i byen, eller en ældre villa, så har du også ofte et mindre badeværelse. Som ofte kræver en god portion kreativitet, at indrette det optimalt. Her vil vi komme med vores bud på, hvordan du kan optimerer / forbedrer din indretning på badeværelset. Selv på trods af de få kvadratmeter, som du har at gøre godt med. Det er ikke uden betydning hvilket interiør og farver du vælger til dit badeværelse. Da det har meget stor indflydelse på, hvor stort rummet syner. Det siger sig selv at du ikke skal male dit lille badeværelse i helt mørke farver, eller vælge en fyldig håndvask osv. Men derudover har placeringer af interiør, opbevaring, gulvbelægning og lys indfald, også stor betydning for helhedsindtrykket af rummet.

 

lile badeværelse

 

Lille badeværelse

Som det giver sig selv, så bør du absolut holde badeværelset i lyse nuancer, for at det virker større. Har du et vindue i badeværelset, må du absolut ikke blænde det. Men derimod gøre hvad du kan for at få dagslyset ind i rummet. Du kan med fordel opsætte en hjørnevask i dit badeværelse, da denne type er meget pladsbesparende. Desuden vil badeværelset syne større, hvis vasken er gemt lidt af vejen. Du kan også vælge en lille bordmodel, da disse ofte kræver meget lidt plads, og du har en bordplade til at stille fra på. Bordpladen bør dog ikke være alt for stor, og stellet skal du også overveje, da et kraftig stel kan virke voldsomt. Vi foreslår at du hænger bordpladen op på væggen, da det vil give den bedst mulige effekt da gulvet derved er frit. Du kan have matchende loftshylder med dekorative opbevarings kurve. Dermed kan du skjule mange af de ting, som ellers er synligt og roder på at badeværelset. Sidst men ikke mindst, så vil et stort spejl på badeværelset, få det til at syne en hel del større.

 

lille-badevaerlse-indretning-dynespecialisten-2

Badekar

Går du og drømmer om et badekar på dit ellers meget lille badeværelse, så er det ikke helt umuligt. Der findes forskellige metoder for, hvordan du kan implementer et badekar på dit lille badeværelse. Man kan få fritstående siddebadekar som er oplagte til små badeværelser. Ikke mindst fordi det pladsbesparende, men også fordi det er fritstående. Alternativt kan man indbygge et siddebadekar beklædt med lyst mosaik. Hvis du lader mosaikken fortsætte til loftet op af den ene væg (langsiden af badekarret), får man en rigtig flot effekt. Der vil desuden virke højere til loftet, og dermed virker rummet større.

Find find mere inspiration til indretning af badeværelser her>>

Ønsker du at læse mere om emnet, kan du se mere her>>

Skriv et svar