Badeværelse – Indretning

Indretter du badeværelset?

Badeværelse og indretning – Der er ikke mange som indretter deres badeværelse. Og det er lidt ærgerligt, da det faktisk er ret nemt at indrette dette rum ud fra sin egen personlige stil. Som sikkert afspejler sig, i resten af din indretning. Du både starter og slutter dagen på badeværelset, så hvorfor ikke gøre noget ud af omgivelserne. På den måde kan rummet give en god stemning, og en følelse af velvære.

 

sindretning-badevaerlse-dynespecialisten-dk

Nyt interiør

Det er blevet meget moderne at bruge en stige som håndklædetørre. Men du kan også bruge en stigereol til at henstille pynt, rullede håndklæder eller ligende. Med dette interiør får du en indretning med åbent koncept. Hvilket gør indretningen mere personlig, frem for det klassiske kliniske look. Du kan evt. lave en lille spabakke og stille på din stigereol, og derved inkluderer en spa stemning. Du kan benytte dine hverdags produkter, det betyder også dine produkter er lige ved hånden. Når du indretter efter åben koncept princippet, er det helt okay at lade produkter, og tekstiler ligge fremme. De bliver derved en natulig del af din indretning. En anden lille detalje som kan højne spa følelsen, er at skifte dine gæste håndklæder ud med små vaskeklude, til at tørre hænderne i. Der skal naturligvis være en kurv af en art, så gæster kan se hvor den brugte vaskeklud skal arkiveres.

 

indretning-badevaerlse-dynespecialisten-dk2

 

Badeværelse og pynt

lidt pynt og og personlige ting, kan gøre alverden ved indretningen på badeværelset. Og vi er ret overbevist om at det ikke vil gå ubemærket hen. Du kan også vælge at indrette med dit badeværelses tilbehør, ved at finde en stil som passer netop dig. På den måde kan du holde en rød tråd hele vejen igennem, med sæbedispenser, bruseforhæng, bademåtte, håndklæder osv. Farverigt tilbehør kan nemt bruges til, at skabe en ny og forbedreret stemning. Ikke mindst hvis du vælger flot, kvalitets designer tilbehør. Tilbehøret kan du nemt skifte ud, når du er træt af at se på det. Og det kræver ikke den store renovering, hver gang, som f.eks, en bordplade, armatur eller ligende.

Se vores designer badeværelses tilbehør

Se også vores indlæg om valg af nye håndklæder.

Skriv et svar